top of page
ResPavo_achterzijde_HIGHRES.jpg
Appartementen Strijpen
Cassia shadow

Dromen van wonen.

Nv Synergimmo is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de bouw en verkoop van appartementen. Sinds 1992 hebben wij projecten gerealiseerd in de regio's Oost-Vlaanderen en de Westrand van Brussel. Momenteel zijn wij actief in de regio Zottegem. 

Zoals haar naam suggereert, ijvert Nv Synergimmo naar de juiste synergie met haar klanten. Met al meer dan 300 tevreden klanten heeft Nv Synergimmo in de loop der jaren een sterk kwaliteitsimago weten op te bouwen.

Een tevreden klant is onze grootste voldoening en troef. Door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen, gecombineerd met vernieuwende en milieuvriendelijke technieken, slagen we er in om een duurzaam resultaat af te leveren.

Hoe bouwen wij?

Samen met de klant gaan wij op zoek naar de ideale woonst. Nv Synergimmo biedt een persoonlijke service aan, zowel voor als na de oplevering van het appartement. Een open communicatie en advies op maat staan hierbij centraal. 

 

Het kopen van een woning of appartement is voor iedereen een afweging van verschillende factoren, waar de belangrijkste steeds zijn: ligging, prijs, service, kwaliteit en duurzaamheid. Wij streven ernaar om hierin de ideale mix te bekomen. 

Tijdens het bouwproces kunnen wij rekenen op de inzet van bekwame vaklui met wie wij al verschillende jaren samenwerken. Er wordt gekozen voor duurzaamheid met aandacht voor het milieu, dit wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van kwaliteitsvolle materialen in combinatie met vooruitstrevende en milieuvriendelijke technieken. Duurzaam bouwen begint met de keuze van de ligging van de bouwgrond en een goed ontwerp. Onze appartementen kennen een functionele indeling op maat van de klant.

Indien u meer wenst te weten over onze aanpak, aanbod of prijzen, kan u steeds vrijblijvend contact opnemen.

CONTACT

CONTACTEER ONS

Synergimmo projectontwikkeling

Pascal Van de Kerckhove

 

        0475 78 52 81

        p.vandekerckhove@synergimmo.be

Voor alle bijkomende inlichtingen kan u mij steeds contacteren

Bedankt!

bottom of page