top of page
Nieuwbouwappartement Zottegem
Nieuwbouwappartement

Residentie

Pavo

Moderne en energiezuinige appartementen in centrum Zottegem

Residentie 'PAVO' is gelegen in de 'De Pauwstraat', hartje Zottegem. De residentie bevindt zich in een rustige straat op 200 meter van de markt en het winkelcentrum. De dichtstbijzijnde winkel ligt op een wandelafstand van 50 meter. De appartementen beschikken over grote zuidgerichte terrassen met veel lichtinval.

Laatst beschikbare
nieuwbouwappartement
Pavo_109.jpg

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, fase 2 van de residentie Pavo. Het 2 kamer appartement, gelegen in het centrum van Zottegem, heeft een oppervlakte van 95 m2.

Enkele troeven van het appartement zijn: lichtrijk appartement, groot zonneterras, rustige ligging, voorzien van individuele zonnepanelen, energiezuinig ( E-peil lager dan 10), enz. Door het lage E-peil wordt er een 100% vrijstelling O.V. (onroerende voorheffing) toegekend voor de eerste 5 jaar. De keuken en badkamer kunnen nog worden ingericht naar smaak van koper. Voor de afwerking van het appartement is een bepaald budget voorzien dat is bepaald in het lastenboek.

 

Mogelijkheid tot aankoop van een geautomatiseerde garagebox

(€ 30.000 + kosten )

In het geval dat het appartement zou worden aangekocht als enige woning is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21%. Dit kadert in de regeling 'afbraak en heropbouw' waar wij als verkoper aan voldoen. deze tijdelijke uitbreiding is geldig van 1 januari 2021 tot 31 december 2022. 

Voor meer info over de voorwaarden kan u terecht op de site van de overheid, https://financien.belgium.be/nl/programmawet/btw-6procent-afbraak-heropbouw

Meer info?

Pascal Van de Kerckhove

p.vandekerckhove@synergimmo.be

0475 78 52 81

Verzonden.

Laat een bericht achter

Schermafbeelding 2019-04-19 om 18.51.48.
bottom of page